1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478755 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2027138

Sv: Silly season - 2019
Rytter: Johnsson är för långsam för HA också, men eftersom han är en Sundström-typ så gäller inte riktigt samma regler. Dock kommer han behöva bra kedjekamrater.

Har funderat en del på vilka jag skulle vilja behålla om vi går upp och i ärlighetens namn är det bara förstakedjan plus Olofsson som känns givna. Utöver det är det väl LP, Lukas och Åström som känns viktiga att ha kvar i organisationen eftersom potentialen med största sannolikhet finns där. Kanske Sylwander och Forsberg för att få in brunkare med erfarenhet. Rosdahl på try-out då han verkar vara en jäkligt bra kille och kan sättas i en brunkarkedja ifall det behövs.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Bad_Brett:

LP och Åhström kan jag tänka mig dock lär dom ha svårt att vara helt ordinarie i en producerande enhet i shl. Wernblom förstår jag inte riktigt, han har inte utvecklats nämnvärt sista två säsongerna. Tar han inte plats hos oss och sedan i bottenlaget Västervik ser jag inte hur han ska platsa i ett shl lag. Vad är det han har 12p på 33 matcher trots spel i andrakedjan och pp. Nej han känns som en spelare som kommer behöva några säsonger i ha, frågan är om han kommer nå shl. Känns som en Victor Öhman eller wahlgren.

Rosdahl behåller jag gärna, bra spelare för en tredje. Varför inte fortsätta med Olofsson och Rosdahl som stomme till en tredje. Tror dom skulle funka bra där även i shl, hårt jobb och kan göra poäng.

Går vi upp är det bra att behålla en stomme så vi slipper värva in så mycket utifrån. I denna stomme ingår Rosdahl.

Vår första kedja blir vår andra kedja rakt av, sedan värvar vi klass till en ny förstakedja.
Låst ämne