1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481261 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028072

Sv: Apropå ingenting...
hanzon:

Väldigt starkt av grabben att våga gå ut öppet och beskriva hur han känner det. All cred till honom och hoppas att det går bra i framtiden.

Man kan ju inte bara försvara sig från klubben, detta är ju faktiskt hans känsla och upplevelse och är ju knappast bara så att han hittar på, vad skulle han tjäna på detta? Nej här får nog klubben ta sig en funderare hur man sköter verksamheten.

Kanske finns det en förklaring varför så många spelare väljer klubbar som Modo, SAIK och Luleå istället för Löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: SAIK har väl haft en del skriverier om sin ungdomsverksamhet också i och för sig?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Utan att kommentera det enskilda fallet (mobbing rasisim etc är självklart förkastligt) så tycker jag det är rätt svårt med sådan här anklagelse, har exv hört liknande ang Modo att det i vissa fall är föräldrars kontakter eller kontakter i föreningen rent allmänt som kan vara avgörande.

När det gäller toppen i en kull tror jag det inte spelar någon roll men när det gäller de sista platserna så gissar jag de kan få vågen att tippa över.

En stor del verkar handla om ev utslagning och sådan är elitidrotten, det viktiga är dock att man skall få spela om man vill spela. Det är däremot inte lika självklart att man skall få göra det på elitnivå. Det blandas ju lite i reportagen men upplever det som den springande punkten här. Gissar att det dröjer några veckor innan andra föreningar är under samma lupp.
Kommentera