1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481254 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028073

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Utan att kommentera det enskilda fallet (mobbing rasisim etc är självklart förkastligt) så tycker jag det är rätt svårt med sådan här anklagelse, har exv hört liknande ang Modo att det i vissa fall är föräldrars kontakter eller kontakter i föreningen rent allmänt som kan vara avgörande.

När det gäller toppen i en kull tror jag det inte spelar någon roll men när det gäller de sista platserna så gissar jag de kan få vågen att tippa över.

En stor del verkar handla om ev utslagning och sådan är elitidrotten, det viktiga är dock att man skall få spela om man vill spela. Det är däremot inte lika självklart att man skall få göra det på elitnivå. Det blandas ju lite i reportagen men upplever det som den springande punkten här. Gissar att det dröjer några veckor innan andra föreningar är under samma lupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Måste säga att det är ett direkt svagt svar av Björklöven på anklagelserna.
Att hänvisa till att man faktiskt har ett dokument som säger att man inte får göra så? Vad spelar det för roll om det inte följs?

Löven skulle såklart svarat att man inte känner igen problemet (om man nu inte gör det) men att man såklart ska utreda saken och att det är oacceptabelt.

Nu är det som att man skiter fullständigt i dom här två killarna och vad dom säger. Hur rätt eller fel det än är.
Kommentera