1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478919 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2028180

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Själv bryr jag mig inte så mycket om vi blir etta eller tvåa. Statistiskt brukar väl bortalaget vinna något oftare i avgörande matcher, men samtidigt så skulle en avgörande match i vår arena ta in väsentligt fler så det skulle bli mer pengar (för båda lagen) i sådana fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag känner att 3e hemma kan bli avgörande i den serien, Löven har 13 raka segrar och nästan alla 3 poängare på hemmaplan och känns stabila hemma. Sedan har ju både Modo och löven hängslen och livrem i och med att den som förlorar bäst av 5 serien får möta vinnaren i det andra slutspelet. Timrå har vi haft väldigt lätt för, men Västerås är en mardrömsmotståndare för oss.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Vad tror vi om Ahl då? Han är ju stor som ett hus och väldigt skicklig på att täcka puck och stark i närkamperna samt en bra räckvidd. När vi mött BIK har man sett att våra backar har haft problem att hantera honom i sargspelet och man man spelet.

Skulle detta vara något att testa antingen i andra med Rosdahl/Olofsson för att frigöra Forsberg till fjärde och bänka Hägga. Eller skulle han passa in med Jellvert/From och förpassa LP till bänken.

Ska vi ha in en forward så gissar jag att han är en som kan göra skillnad i tighta slutspelsmatcher.

Dessutom verkar han hittat ett poänggörande han inte visat tidigare.

Vill vi ha eller sitter vi nöjda? Tror ni glader ens hör sig för?
Kommentera