1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481296 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030119

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Nä tycker egentligen inte något lag i allsvenskan har i ett shl kval att göra. Botten lagen i shl är betydligt bättre rustade en tidigare. Sedan har jag ju sagt att jag tror Löven har bäst chans att störa ett shl lag mycket tack vare bra målvakt. Nu har ju vi ny målis med men vi vet ju ej hur det kommer funka ännu. Nä jag kan nästan lova Björklöven kommer värva minst 1-2 till spelare av bra allsvensk klass för att i alla fall ge det en ärlig chans.

Jag förstår värvningen av målisen på ett sett men samtidigt inte. Hanses är en otroligt bra målvakt när han spelar på topp. Jag hade hellre sett förstärkning av backsidan / centersidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Dundee: Hanses är en rätt bra allsvensk målvakt när han är i form, men vem som helst måste ju inse att om man ska göra upp i bäst av fem mot Cannata så räcker inte det.

Hade vi inte värvat tror jag att vi hade varit chanslösa. Samtidigt lider jag med Hanses som kommer tappa förstaspaden efter denna nonchalanta insats från coach och utespelare.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Dundee: men så är det ju varje år. lagen i SHL ska vara så mycket bättre . Det är de också under normala omständigheter, men med den press som kommer på ett lag utan självförtroende så är det mer än varannat allsvenskt lag som motsäger logiken och går upp. Varenda år...

Dessutom ser de sämsta lagen i SHL sämre ut och är längre efter än vanligt. De två bästa allsvenska lagen bättre än normalt, i alla fall får de nog mer poäng än segrarna brukar få.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Dundee: Exakt sådär låter det varenda år om bottenlagen i shl. Vad får dig att tro att dom är bättre i år?
Kommentera