1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480164 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030154

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Nucky: Tycker det är väldigt stora svängdörrar här överlag... Tror inte man ska dra så stora växlar av denna match. Utan vänta och se vad som händer helt enkelt. Vi har killar i truppen som vet vad som krävs när det väl gäller, vilket är det som betyder något när det börjar dra ihop sig. Till skillnad från en match i omgång 42 efter ett hårt derby.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Modo-Målet: Klok kommentar. Vi måste vila lite nu och andas. MoDo är världens bästa klubb, men förlorar ibland. Björklövenhalsduk-index här i Umeå gick ner totalt 50% igår. Väntas gå upp några procent imorrn. Truppen är kanon. Jag är dock rejält för att värva ett par nya forwards som rör om och ändrar matchbild, om de så är småväxta snipers eller en storväxt center som kan teka. Det är hursomhelst förbannat kul att följa MoDo just nu!
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Modo-Målet:

Sant, det är bara att glömma och studsa tillbaka.

Men vi har ett problem med förstakedjan, dom har blivit bekväma och ska spela så snyggt. Egentligen har formen dalat sedan Spengler cup, kom tambellini hem med ett fett kontrakt därifrån? Han spelar iaf som det.

Sedan har andra kört fast, första matcherna med Forsberg fungerade bra, sedan blandar dom och ger. Känns som ett nyförvärv med offensiv spets skulle behövas.

Sedan är det inte märkligt att det svajar bakåt, vi saknar 3 ordinarie försvarare. Hoppas vi får tillbaka Öhman och Norlinder snart deras puckskicklighet behövs och det är inte bra att slita för hårt på Belov, Enström, Hedberg och Berglund inför slutspelet.

Nej vi måste in med en forward så det blir konkurrens om platserna, sedan kanske man skulle splittra förstakedjan för en match för att få dem att vakna till.

Kanske max ska in och spela på LP:s plats så det blir lite tyngd och drag i den kedjan.

Nu gick tåget för att hinna ikapp löven. Kan inte de under ta ikapp oss kan inte vi ta ikapp löven. Aldrig att dom tappar och får 3 vinster färre än oss.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Finner det alltid absurt hur folk kan gå fullständigt bananas efter en match. Vem bryr sig om den här matchen?! Vi kommer komma tvåa hursomhelst. Vi har stor chans att slå Löven i finalen. Det är Löven vi ska slå och ett SHL lag inte Västervik, Mora och andra skitlag. Vi har slagit Löven. Ta det lugnt alla. Dom här sista matcherna är en transportsträcka...

In med Bartosak i mål och en till klassforward så spelar vi SHL till hösten! 👍
Kommentera