1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478752 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030253

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
hockey_21: Nä visst vore det en jäkla frontalkrock om vi bommar andra platsen!

Om vi tar oss till shl kval, vem skulle vi vilja möta?, leksand känns som klara och Oskarshamn ligger inte heller bra till, Lhc tror jag har lite för mycket kvalitét och bör kunna hålla undan och slippa kval!

Så om vi ponerar att det står mellan leksand och Oskarshamn så är det ändå ett svårt val kan jag tycka, båda lagen har bra och dåliga sidor.

Leksand är normalt starka hemma och har mycket kvalrutin men har varit usla under hela säsongen och har legat i botten hela tiden.

Oskarshamn har ett något starkare lag och har nu plockat in Perra J som är något utav en mästare i kval sammanhang, samtidigt har dom ett rent kaos i sin organisation vilket nog stör laget en aning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo:

Fast igår pratade du om att andraplatsen var i fara pga av vår form (Vi var det formstarkaste laget i januari sett till poäng).
Nu pratar du om formen i dagsläget och hur den står sig mot eventuella shl lag i ett kval.

Ursäkta men jag förstår att jag och många andra faktiskt har svårt att begripa vad du menar med form.

1. Är andraplatsen i fara eller ej?

Det är det som borde vara intressant för oss här och nu, vad som händer sedan är sekundärt.

En match i taget nu det som är kvar av serien, allt fokus på vad vi ska göra mot ssk för att ta 3p och göra det svårare för de jagande att gå ikapp.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo: Har läst någonstans att Melin vill lämna leksand men att styrelsen inte tillåter det. Är nog rätt mycket med turbulens i på dom där klubbarna.
Kommentera