1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2030258

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Gavelo:

Fast igår pratade du om att andraplatsen var i fara pga av vår form (Vi var det formstarkaste laget i januari sett till poäng).
Nu pratar du om formen i dagsläget och hur den står sig mot eventuella shl lag i ett kval.

Ursäkta men jag förstår att jag och många andra faktiskt har svårt att begripa vad du menar med form.

1. Är andraplatsen i fara eller ej?

Det är det som borde vara intressant för oss här och nu, vad som händer sedan är sekundärt.

En match i taget nu det som är kvar av serien, allt fokus på vad vi ska göra mot ssk för att ta 3p och göra det svårare för de jagande att gå ikapp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Rytter: Själv undrar jag om det inte är en bra sak att inte vara i toppform nu? Det vore väl korkat om vi spelade vår bästa hockey nu och inte är i form när det gäller någonting.
Samtidigt en styrka att inte vara på topp och ändå vinna.
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Rytter: Ser det inte alls som otänkbart att Timrå kan ta andra platsen. Lika tänkbart ser jag det att Modo kan ta första platsen. Vi ska spela om 30 poäng. Löven har sju poängs försprång till oss och vi har nio till Timrå. Allt som krävs är en tre matchers dipp från det ena laget och en tre matchers topp för det andra så ritas kartan om helt. Förstår mig inte på alla experter som säger att det är klart?
Kommentera

Sv: Mora - Modo 2020-01-31
Rytter: Skrev aldrig jatt det kunde bli svårt att hålla den eftersom vårat spel inte övertygat, får Timrå vittring så kan det bli jävligt tight på slutet OCH visst skulle det kännas som en frontalkrock om vi nu skulle sjabbla bort detta försprång vi har?!


Förstår du/ni hur jag menar?

Sen är det såklart viktigt att fokusera här och nu, men vi kan inte heller komma in i ett kval helt oförberedda, därför bör ledningen (vilket jag förutsätter att dom redan gör) scoutar motståndet efter olika scenarion för att vara förberedda, den som är bäst förberedd har gett sig störst möjligheter att lyckas.

Jo vi har varit bäst sett till poäng i januari men inte det senaste 4-5 matcherna varken poäng eller spelmässigt, spelet har inte övertygat och det är därför man ändå känner en viss oro, lek med tanken att vi torskar nästa match medans Timrå och Bik vinner, då har dom rejält häng så det gäller att Modo börjar spela bättre igen.
Kommentera