1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482055 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2034623

Sv: Silly season - 2019
Sven Tuta:
Misstänker att även Rosdahl ryker. Olofsson kan nog stanna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov:

Tveksam på Rosdahl, flesta SHL lag minns nog honom från tiden i Malmö och tänker kanske att som vill se honom producera en säsong till.

Eftersom han har kontrakt så har jag goda förhoppningar på att han stannar.

Olofsson trodde jag var förlorad efter första 20 matcherna, skulle passa som tredje/fjärde i alla SHL lag. Men har han inte redan signat med en klubb så är det tveksamt så som han har spelat på slutet, det är inte ens kvalitet för en topp-2 center i HA just nu.

Känns ändå som vi har rätt ok läge att bygga om laget nästa år, har en hel del troligen dyra kontrakt med äldre spelare t.ex Björklund, Häggström, Enströmx2, Hedman, Hanses. Där borde man kan kunna frigöra en hel del lön och hitta spelare som passar bättre in i systemet.

Hitta en ny Jellvert till fjärdekedjan istället för Häggström, låt Wahlgren ta plats där tillsammans med Sylwander t.ex.

Sedan vore det ju en dröm att behålla Belov och Iikka samt att Bartosak trivs och vill ta ett år till där han fick chansen tt spela igen (men det är nog inte troligt).

Förstakedjan kan vi nog glömma om vi lirar i HA, samma med Berglund och Hedberg som måste spela i bättre ligor för att fortsätta att utvecklas.

Visst det blir att börja om igen, men förutsättningarna hade kunna varit sämre, vi har fortfarande intressanta juniorer med hög potential vi kan fortsätta bygga på samt att vi har möjligheter till att renovera truppen. Glader kommer få jobba hårt men han verkar iaf hitta intressanta värvningar så kul att se vad han kan göra när han inte fått ärva en trupp utan kan forma som han och Björn vill.

Självklart vill man gå upp i SHL, men kommer inte bryta ihop om så inte blir fallet. Har full tro på vår organisation och ledning att vi kommer bygga nått bra och spela i SHL tids nog.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Rosdahl knappast till SHL?
Låst ämne