1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478756 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2034860

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Heyerdal:
Samtidigt så är ett av de lag som släpper till minst avslut från skottsektorn, slagna av Björklöven och VH. Samma statistik visar att vi är bäst i offensiv zon, vi har släppt in 4 minst mål i allsvenskan. Är vi verkligen så dåliga defensivt jämf med de andra allsvenska lagen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2020-02-12
Tarasov: Vi har också den på papperet kanske bästa backsidan och vi hade två bra allsvenska målvakter redan innan Bartosak.

Ja, jag tycker att det finns mycket mer att önska av försvarsspelet. Det är för svårt och kräver för mycket. När vi verkligen varit fokuserade som mot Löven så är det bra, men det är verkligen ingen tillfällighet att vi förlorat väldigt många matcher när vi inte är på topp jämfört med Löven. Löven har ett försvarsspel som fungerar även när de har en usel kväll. Alla vet vad man ska göra och det kräver inte att alla gör rätt, utan missar man finns det någon bakom som täcker upp.

Visst beror en hel del på spelarna, men vi har de spelare vi har och kan inte göra så mycket åt det. Då verkar det enda rimliga alternativet att spela lite enklare, men det är inte Hellkvists (eller AJs) väg.
Kommentera