1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481017 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2038073

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:

Är lite orolig att vi kör för hårt med Barto.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jonsson:

Nja, hade han fått stå från start igår som vissa ville hade det kunnat att bli för hårt, för vi hade kunnat vara tvungen att spela han varje match fram till slutet ifall det är kring in i det sista, så rätt att försöka vila på hemmaplan mot ett lag som KIK.

Nu fick han 25 minuter och lite straffar och det sliter knappast nått.

Tycker man har bra strategi i matchandet, han fick stå ett par matcher i rad för att komma in i det och sedan vila, och gissar att han står några på rad nu och vilas om/när vi är klara för final.

Sedan blir det ett litet break innan finalen så det finns tid till återhämtning, så kan vi vila han en match till under grundserien blir detta perfekt.

Ett scenario som hade varit jobbigare är att matcha honom 10 matcher på raken och sedan gå in i slutspel utan möjlighet att vila honom, för vi kan väl enas att Hanses inte är i närheten av honom och gör vårt lag mycket svagare. Då hade nog det hårda matchandet kunna leda till att han tappar i nivå. Med strategin som vi har nu känns det mer som han har möjlighet att snarare öka några procent istället.

För det är en speciell situation med en målvakt som inte spelat på länge, så gäller att ta det lite försiktigt så han inte tappar formen lagom till när det gäller.

Mina förhoppningar är att han kan växa ytterligare, har man varit förstamålis i ett VM gillar man troligen matcher som gäller något och har bra psyke, har goda förhoppningar att detta är en riktig slutspelsmålvakt som taggar till när vi går in i slutspel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Tror inte det är någon fara. Om vi vinner 3 raka nu, kan han vila mot BIK, samt att det är ett litet uppehåll innan kvalet mot SHL. Med andra ord max 8-9 matcher till i sträck innan uppehåll.
Bör vara lugnt.
Kommentera