1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480235 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2041673

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
Det enda jag påpekade var att vi hade snitt över 3000 i division 1 och ni blir rabiata. Ganska kul att löven engagerar er så mycket. Känns som en rädsla från er sida ifall löven skulle gå upp och få ett lag i superelit så vet ni att Umeå och björklöven kommer ta för mycket från er i sponsorer och juniorer, Men det är förståeligt :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
JoseGonzales: Jag påpekade att ni hade medgångssupportrar som nästan alla andra lag. Du svarar med att ni i ettan hade över 3000. Antingen har du problem med läsförståelsen eller så är det någonting annat som gör att du inte förstod att det är det lägsta snittet som var relevant. Lika lite som det är relevant vad vi hade som bäst var ditt svar relevant i diskussionen.

Jag upplever att många varit väldigt besvikna på Modo och därför hållit sig undan. Man har inte känt samröre med laget som värvade transatlanter och spenderade mycket pengar, medan det inte kändes som att laget spelade med hjärtat.

Att vi nu kunde höja spelarbudgeten i två omgångar är för att sponsorerna vänder tillbaka. Vi har också ökat publikt successivt under säsongen för att ha börjat svagt. Mycket tyder på att Modo börjar må allt bättre och att intresset ökar.
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
JoseGonzales:

Tror knappast modo eller fans är rädda för att se löven i shl. Er juniorverksamhet är så dålig att det tar år att bygga upp nått vettigt och ni kommer behöva satsa pengarna första åren på att hålla er kvar så det kommer ta tid. Trots att vi spelar i ha har vi tagit SM-guld och klubben står sig bra mot shl-klubbarna. Dessutom så lockas juniorerna av att få speltid i ett a-lag på ha nivå.

Att spelare ska fly till er klubb tror jag inte på. Du kan ju inte jämföra flykten på juniorer från löven till saik, Luleå, modo. Dessa flydde inte främst för att klubbarna var i shl, utan för att er juniorverksamhet är värdelös och inte håller någon vidare klass, så de som har potential måste lämna för att utvecklas vidare. Att dom inte ens får chansen i ert a-lag var ju också en bidragande orsak.

Angående sponsorer tror jag inte heller på någon skillnad, inte så att Timrå fick några sponsorer från oss när dom var i shl. Varför skulle t.ex företag som holmen, högland, fjällräven, lättelement, mfl sponsra ett Umeå lag? Dom är nog nöjda med exponeringen dom får lokalt samt nationellt med modo i ha.

Nej detta är nog bara önskedrömmar från din sida, tyvärr stannar det vid fantasier, precis som dina fantasier att ert publiksnitt i div 1 är samma som vi har nu i ha.
Kommentera

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
JoseGonzales:

Fast ni hade ju inte ett snitt över 3000. Du har ju fel och hittar på, alternativt är en medgångssupporter som inte har koll på klubbens historia.

Svara på frågan tycker du att löven och Modo har samma snitt i år eftersom du anser att ert snitt i div1 är samma snitt som vi har nu?
Kommentera