1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474677 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2041695

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
JoseGonzales: Jag påpekade att ni hade medgångssupportrar som nästan alla andra lag. Du svarar med att ni i ettan hade över 3000. Antingen har du problem med läsförståelsen eller så är det någonting annat som gör att du inte förstod att det är det lägsta snittet som var relevant. Lika lite som det är relevant vad vi hade som bäst var ditt svar relevant i diskussionen.

Jag upplever att många varit väldigt besvikna på Modo och därför hållit sig undan. Man har inte känt samröre med laget som värvade transatlanter och spenderade mycket pengar, medan det inte kändes som att laget spelade med hjärtat.

Att vi nu kunde höja spelarbudgeten i två omgångar är för att sponsorerna vänder tillbaka. Vi har också ökat publikt successivt under säsongen för att ha börjat svagt. Mycket tyder på att Modo börjar må allt bättre och att intresset ökar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Aik - Modo 2020-02-28
J F K:

Egentligen borde man inte mata trollet, men svårt att låta rena lögner passera.

Men det är bra att vi fått klart för oss att modo och löven har samma publiksnitt i år. Hoppas då vi kan slippa kommentarer från lövare angående publiksnitt eftersom de "Är ungefär lika" enligt joses sätt att räkna och tolka siffror.
Kommentera