1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481843 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2043921

Sv: Apropå ingenting...
Är detta system nytt?

"Tecknade du säsongskort under kampanjperioden till och med 30 april 2019 gäller ditt kort för samtliga matcher under säsongen och därmed även samtliga matcher som följer grundserien i HockeyAllsvenskan."

"Varje säsongskortsinnehavare kan köpa sex extra biljetter per match."

"Alla som är medlem i MODO Hockey och tecknade sitt medlemskap senast 5 mars 2020 kommer att ha förtur på biljetter i fortsättningsspelet. Varje medlem kan köpa fyra biljetter per match"

Att man kunnat köpa säsongskort som gäller i slutspel har väl funnits tidigare.

Men detta med att de som har tecknat säsongskort kan boka biljetter i förköp innan det släpps till övriga tycker jag är en bra ändring. Man ska ha något för att man tidigt köper ett säsongskort, när man sedan inkluderar medlemmar i klubben så finns möjligheten för alla även de som bara går på enstaka matcher eller bor långt bort.

Gillar att man hade en strategi klar redan innan slutspelet och sedan klart och tydligt kommunicerade detta direkt när det blev klart att vi är i final.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Får passa på att gratulera till platsen i HA-finalen. Det var en rafflande avslutning av serien, skönt att slippa "serielunken".
Kommentera