1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478608 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044069

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Tarasov: Skrev jag att det var bättre att släppa motståndarna till avslut närmare mål än utanför slottet?
Om räddningsprocenten ligger på 90,5 och den är i topp, hur kan då målvakterna få sånt skäll av många skribenter här på HS eller räknar du på att det är försvarets förtjänst alltihop? Jag tycker att det har nästan varit som en häxjakt på målvakterna En del skribenter har inte sett att det är skymning eller styrning när det blir mål bakåt och totalsågar mv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Eller:
Nej och det skrev jag ju oxå att jag förstod att du inte tyckte det. Och jag kritiserar heller inte våra målvakter på det sättet som andra gör, däremot tycker jag inte våra målvakter hållit allsvensk toppklass utan fördenskull varit botten. När du svarar mig så blir det enklast för diskussionens skull att jag utgår ifrån det jag påstått.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Eller: Allt handlar ju till syvende och sist om synkronicitet. Spelar man aggressivt kan det väl till viss del rendera i skott mer utifrån. Och är man mer passiv och mer kontrollerad ger det motståndaren mer tid att hitta instick i den farliga skottzonen.
Givetvis måste detta ses över tid annars är det värdelöst att tala om passivt /aggressivt försvarsspel. För att statistik ska ha nån form av giltighet bör underlaget för beräkningen överstiga 30. Nu har vi spelat 52 omgångar och statistiken säger sitt .Är nog benägen att hålla med Drago även om jag i vissa matcher håller på att få en stroke av hur försvarsspelet ser ut.....men det beror nog mer på mina känslor än statistiken😉
Kommentera