1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480747 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044528

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Axle San: Så avundsjuk på dig..
I min enfald trodde jag tidigare att min erfarenhet och ålder skulle få mig att kunna njuta mer av matcherna, men känner nu att det är samma visa som förr. Det är FÖR MYCKET nerver för att det ska vara roligt😂
Förhoppningsvis släpper det lite efter första matchen.
Fan, man vill ju bara njuta av att vi är i Final!
Kör nu Modo!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Nucky: Jag känner mig även hyfsat lugn. Glad Modo redde ut grundserien och bara det känns som ett fall framåt. I denna final har de allt att vinna ändå. Björklöven har redan räknat hem SHL platsen och kval möjligheten och varit det bättre laget över hela året. Modo kan bara spela ut iaf borde de känna så. Ingen förväntar sig de ska vinna, björklöven har helt klart all press på sig, de har vunnit serien med råge osvosv. Så på någotvis borde man vara ganska nöjd med året säsong till trots. Då kanske man delvis ska vara nöjd med säsongen. Att de blivit så många poäng för alla lagen i år har både med att toppen är bra men lika mkt med att kanske var mitten/botten av AS sämre än tidigare. Att möta ett SHL lag är oavsett en steg uppåt och kan nog bli svårt även för löven. Kommer inte ha samma tid på sig längre och där får man inte fuska med hemjobb dylikt vilket kanske varit ok att göra i många matcher i HA iår pga klasskillnaden som varit under årets säsong.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Nucky:

Det är märkligt och man reagerar annorlunda.

Personligen är jag inte speciellt nervös inför denna match/serie och har inte någon ångest. Det ska bara bli sjukt kul att få uppleva matcher som betyder nått positivt igen efter åren med kval. Där kan man snacka om ångest och jobbigt.

Oavsett hur det går i matcherna och finalen har jag tänkt njuta av att vi tillhör topp-2 i allsvenskan och nu får göra upp i kanske 5 fullsatta arenor och allt strålkastarljus i hockeysverige kommer riktas mot vår klubb. Det är enbart positivt och kommer betyda fina intäkter.

Om det sedan blir så att vi förlorar så kommer vi få en ny chans, åker vi även ut i andrachansen så kommer ändå säsongen vara ok i mina ögon då vi nådde topp2. Då är det bara att börja fokusera mot nästa år och lagbygget för att vara med i toppen och utmana mot SHL.

Men för att säsongen ska vara helt lysande skulle man ju vilja få chansen att kvala mot ett SHL lag bara för att få känna på detta, även om vi troligen förlorar kommer det vara nyttigt för framtiden och för våra spelare att få spela en sådan serie.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Nucky:

Det vill verkligen till att spelarna klarar av att hantera nervositeten. Vissa klappar igenom och vissa lyfter sig i dessa lägen, vem gör vad i denna serie tro?
Låst ämne