1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480758 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2044531

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Nucky:

Det är märkligt och man reagerar annorlunda.

Personligen är jag inte speciellt nervös inför denna match/serie och har inte någon ångest. Det ska bara bli sjukt kul att få uppleva matcher som betyder nått positivt igen efter åren med kval. Där kan man snacka om ångest och jobbigt.

Oavsett hur det går i matcherna och finalen har jag tänkt njuta av att vi tillhör topp-2 i allsvenskan och nu får göra upp i kanske 5 fullsatta arenor och allt strålkastarljus i hockeysverige kommer riktas mot vår klubb. Det är enbart positivt och kommer betyda fina intäkter.

Om det sedan blir så att vi förlorar så kommer vi få en ny chans, åker vi även ut i andrachansen så kommer ändå säsongen vara ok i mina ögon då vi nådde topp2. Då är det bara att börja fokusera mot nästa år och lagbygget för att vara med i toppen och utmana mot SHL.

Men för att säsongen ska vara helt lysande skulle man ju vilja få chansen att kvala mot ett SHL lag bara för att få känna på detta, även om vi troligen förlorar kommer det vara nyttigt för framtiden och för våra spelare att få spela en sådan serie.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Tar ni vinsten ikväll så sitter ni i förarsätet. Bortamatcherna blir viktiga. Går handlingar i förväg men blir kul att möta Modo nästa säsong. Hoppas TIK tar sig upp också.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Rytter: Tycker dessa finalmatcher blir jobbigare än ev. kval mot SHL.
Når vi dit har vi gjort en kanonsäsong oavsett, kan ej säga samma sak om man åker ur finalen eller playoff
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
IFB har gjort noll mål på Modo i powerplay. När Björn satte Tambellini på pointen så blev PP:t överlag bättre. Modo har fler alternativ nu. Tambellini passar bättre än någon annan spelare har gjort på pointen den här säsongen. Det har gett Packe K-pist möjligheten att använda sitt slagskott.
I match 1 och 2 hade båda lagen noll mål i PP. I match 3 Modo 40 % och i match 4 Modo 25 %.

PP avgör finalserien. Lyckas ifb komma upp i nivå? Fortsätter Modo leverera i PP?
Målvaktskampen kommer ej att avgöra, om inte målvakterna tabbar sig. Det är rätt jämnt målvakterna emellan. Cannata har levererat på en hög nivå hela säsongen. Bartosak har precis tillbaka efter skada, finns matchtempot. Men vi har alla sett hans cv och spel i Modo. Håller Cannatas ljumskar?
IFBs fördel är jämnheten i spelet. Det finns en trygghet i grundspelet. Spelarna vet vad dom ska göra.
Låst ämne