1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482672 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2045797

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nu går det inte helt att jämföra, men när Bartosak och Norlinder åkte på sina respektive hjärnskakningar så stod de upp och spelade inte alls över. Här är det spelare som ligger kvar länge och är långt ifrån någon skada.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Kan tycka att man borde se över regelverket. Om en spelare ligger och ser skadad ut och domaren använder sig av detta för att ta en 5:a istället för en 2:a borde inte spelaren få komma tillbaka i matchen.

Man kan fråga spelaren och coachen är han skadad får ni en femma men han får inte spela mer i matchen, om ni tänkt lira honom blir det en tvåa.

Då kanske man skulle få bort förstärkningarna, Dahlén låg kvar och tog sig för huvudet och gömde huvudet i händerna, men den där tacklingen tog på axeln, gillar verkligen inte dessa förstärkningar. Speciellt inte när spelaren hoppar in och lirar bytet efter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: det syns att Bik mötte Modo förra matchen, finns ingen ork kvar...-;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Sista bortamatchen mot BIK sitter nog kvar hos våra spelare. Där BIK la sig för allt.

Jag försvarar absolut inget filmande, men att BIK får en tillbaka-kaka här och där tycker jag de kan få, om det nu var filmning? Det ser jag både som rätt och fel. Man ska absolut försöka vara den bättre, men jag förstår att man gärna ger tillbaka när tillfälle ges.
Kommentera