1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480550 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2045827

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Kan tycka att man borde se över regelverket. Om en spelare ligger och ser skadad ut och domaren använder sig av detta för att ta en 5:a istället för en 2:a borde inte spelaren få komma tillbaka i matchen.

Man kan fråga spelaren och coachen är han skadad får ni en femma men han får inte spela mer i matchen, om ni tänkt lira honom blir det en tvåa.

Då kanske man skulle få bort förstärkningarna, Dahlén låg kvar och tog sig för huvudet och gömde huvudet i händerna, men den där tacklingen tog på axeln, gillar verkligen inte dessa förstärkningar. Speciellt inte när spelaren hoppar in och lirar bytet efter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: För ordningens skull så var det rätt att ta det andra matchstraffet. Dahléns utspel får man hoppas är i affekt, för det är mest två spelare som är på väg att krocka där en av dem hinner se det och satsar. Tacklingen tar mot huvudet och såklart ska det vara matchstraff, men med det sagt så har jag sett mycket värre saker än det där.
(och själv förstår jag inte hur Lundin inte kan se spelaren komma, men det är för matchstraffet irrelevant för kraften blir riktad mot huvudet).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Vad händer i Södertälje? 10 mål på en halv match😅
Kommentera