1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482769 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2046789

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Rytter: Med den situation som är så är publikfritt en perfekt lösning så man kan köra klart serien. Det finns massor av hockeymatcher i landet som har liten publik och det är knappast första gången det händer. Jag tycker var matchen stundtals underhållande. Klart att det är roligare med publik men många delar av samhället tvingas till eftergifter just nu och att det skulle vara så dramatisk skillnad och otänkbart att köra utan publik är ju löjligt. Ingen kan väl på allvar mena att heltidsproffsen oavsett lag ser på matchen på helt olika sätt. Dvs att Modo nästan gett upp på grund av publikfrågan. Det är vinna som gäller så länge som serien fortsätter och allt annat snack som journalister och vissa supportrar ältar är ju ja, jag vet inte vad. Det är en skarp situation. Gå ut och vinn! Det är exakt samma regel nästa match. Går inte Löven ut och försöker äga (likt de gjorde idag) så är det uselt och de förtjänar inte att vinna. Den sjätte spelaren är normalt mkt viktig men nuläget är inte normalt så gilla läget och spela för att vinna. Alla andra kommentarer är bortförklaringar och försvarsmekanismer för att lindra faktumet att ens lag inte presterar. Och ja, exakt samma sak gäller Löven och våra fans. Avskyr när man skyller ifrån sig med kommentarer likt, ”det är inte värdigt” jag tappade intresset” . Dessutom är cmores sändningar av så dålig kvalitet att man knappt kan höra att det är publik på plats så skillnaden för tv-tittaren är inte alls så stor. Förresten, er målis är ett fynd!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Knafus: Såg inte en enda Lövhög efter förra matchen på forumet men nu är ni i farten och tycker till medgångssupportrar är ni ,,,,Modo fansen har skänkt pengar till klubben och vad händer om en spelare får viruset vi ser det i Engelska ligan fotboll även i NHL mm och politiker som har det som ska bestämma över folket, nä jag förstår spelarna att dom är skärrade och tappar gnistan och utan publik är det som att hoppa i vattnet och ta sig ett dopp och det finns inget vatten ,,,Ser bara att dom stoppar all hockey för all sport på hög nivå har lagts ner i övriga världen men inte här det säger allt om Svenska regeringen som inte fattat att smittan måste stoppas till varje pris stäng skolorna som dom andra gör och se till att detta får ett slut det är min mening och jag vet att dom flesta håller med annars kommer det att se ut som Italien mm om några veckor
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Knafus: Barto är inget "fynd" Han är och var en etablerad stjärnmålvakt! knasboll!
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Knafus: Vad kommer du med för svammel? Har inte läst någon här som har gnällt över att vi förlorade på grund av utebliven publik. Däremot hade folk sett fram emot en folkfest.

I förra matchens att jag och skrev och svor i varje situation, nu satte jag och slumrade till konstant och det har ingenting med matchens resultat att göra. Om något är jag besviken över att matchen inte väckte några känslor. I normala fall hade jag gått runt och surat, fräst åt min omgivning, blivit osams med flickvännen pga mitt dåliga humör etc. Nu kändes det som att torska en träningsmatch.

Kul att du tycker att det är en perfekt lösning men jag tror inte många, vare sig Björklöven-, MoDo- eller övriga hockeyfans, delar din uppfattning.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Knafus: Ja men det är en tidsfråga innan en hockeyspelare är smittad. Så jag är skeptisk till vad som händer då. Är ändå några veckor innan kvalet kommer vara färdigspelat.

Och det är klar ni vill spela klart ni har ju slagit på stort och fått ihop främlingslegionen bra och ska ju bara vinna ett kval mot shl. Modos lag är inte nära på samma maskineri så kanske det vi känner av lite med.
Låst ämne