1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480585 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046756

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Rip Kirby:

Det ska inte flyttas upp några lag alls. Serien borde avbrytas och säsongerna avslutas.

Jag tror detta med att spela avgörande matcher utan publik kommer skada hockeyn på sikt. All magi tas bort, inget intresse eller puls i matcherna, man kommer snarare tappa marginalåskådare och intresse. Ni kommer få se detta i er match imorgon, det är helt värdelöst och njutningen av slutspel är som borta.

Skiter helt ärligt i denna säsong nu, ja det skadar modo ekonomiskt och vi hade världens chans att gå upp, men det är bara att bortse från detta och inse att det finns viktigare saker än hockey just nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Rytter: Med den situation som är så är publikfritt en perfekt lösning så man kan köra klart serien. Det finns massor av hockeymatcher i landet som har liten publik och det är knappast första gången det händer. Jag tycker var matchen stundtals underhållande. Klart att det är roligare med publik men många delar av samhället tvingas till eftergifter just nu och att det skulle vara så dramatisk skillnad och otänkbart att köra utan publik är ju löjligt. Ingen kan väl på allvar mena att heltidsproffsen oavsett lag ser på matchen på helt olika sätt. Dvs att Modo nästan gett upp på grund av publikfrågan. Det är vinna som gäller så länge som serien fortsätter och allt annat snack som journalister och vissa supportrar ältar är ju ja, jag vet inte vad. Det är en skarp situation. Gå ut och vinn! Det är exakt samma regel nästa match. Går inte Löven ut och försöker äga (likt de gjorde idag) så är det uselt och de förtjänar inte att vinna. Den sjätte spelaren är normalt mkt viktig men nuläget är inte normalt så gilla läget och spela för att vinna. Alla andra kommentarer är bortförklaringar och försvarsmekanismer för att lindra faktumet att ens lag inte presterar. Och ja, exakt samma sak gäller Löven och våra fans. Avskyr när man skyller ifrån sig med kommentarer likt, ”det är inte värdigt” jag tappade intresset” . Dessutom är cmores sändningar av så dålig kvalitet att man knappt kan höra att det är publik på plats så skillnaden för tv-tittaren är inte alls så stor. Förresten, er målis är ett fynd!
Låst ämne