1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480297 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046929

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Dundee: Absolut är det så, men man kan inte bara radera ut en pågående säsong på det här sättet. Vi Lövenfans har väntat 20 år på denna möjlighet.

Jag tycker Löven, Modo och Timrå borde bilda enad front och sätta hårt mot hårt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
goleafs: helt rätt!
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
goleafs: Tyvärr är det nog så att i det stora hela är vi för få. Vårt egenintresse är mindre värt en risken för smittspridning och övriga som blir påverkade av detta. Det är alltid så det får analyserar nån typ av nyttoanalys och ett intresse för ett sportlag är självklart sekundärt till livsfara. 16 Lag är den mest rättvisa lösningen, eventuellt kan de också dela ut delar av Oskarshamns och Leksands SHL peng till HA lag i toppen eller något så OIK och Leksand iaf på någotvis får lida för att vara så oerhört sämre än alla andra i SHL och någon typ av kompensations för HA lagen.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
"– Med stor sannolikhet ställs hela säsongen in, vi ser inte hur den ska gå att genomföra. Det är tragiskt, men människors hälsa och liv måste gå före. Att det blir samma ligor och samma lag nästa säsong får vi ta i det här läget, säger Håkan Svensson."

AIKare är han också såklart. Löven och Modo måste gå ihop nu. Att inte skicka upp oss vore för fan brottsligt. Att utöka ligan vore väl det mest rättvisa. Spelar Modo och björklöven i HA nästa år så slutar jag fan med hockey
Låst ämne