1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046932

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
"– Med stor sannolikhet ställs hela säsongen in, vi ser inte hur den ska gå att genomföra. Det är tragiskt, men människors hälsa och liv måste gå före. Att det blir samma ligor och samma lag nästa säsong får vi ta i det här läget, säger Håkan Svensson."

AIKare är han också såklart. Löven och Modo måste gå ihop nu. Att inte skicka upp oss vore för fan brottsligt. Att utöka ligan vore väl det mest rättvisa. Spelar Modo och björklöven i HA nästa år så slutar jag fan med hockey
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Shl2021: Jag tror inte det kommer att hända ett smack. Samma lag kommer att spela hockeyallsvenskan och SHL nästa år. Det är jävligt orättvist såklart. Men att det i dagsläget är 8 lag som har chansen att gå upp i SHL ställer ju till det något oerhört. Hade vi kommit fram till nästa steg i kvalet, alltså där SHL och Allsvenskan möts, ja, då hade kanske en sportsligt riktig lösning vara att utöka till 16 lag en säsong för att sedan återgå till 14 säsongen efter.

Om någon ska uppflyttas utan kval så kommer samma sak att bli aktuell mellan div 1 och HA, div 1 och div 2.

Om jag gillar det? Nej.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Jag tror på att utöka Shl vore det bästa i denna situation om nu inte kvalet genomförs. Det blir lika orättvist att bara kasta ut LIF och OIK då inte heller dom inte får chansen att kvala sig kvar så det tror jag inte kommer att hända. Men ska lag flyttas upp bör dom titta på mer än bara ligaplaceringar och då menar jag t.ex föreningarnas ekonomi.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Shl2021: Lika rätt som det är att skicka upp Modo och Björklöven utan kval, lika fel är det att skicka ner LIF och Oskars utan att få spela om det. Det mest rättvisa vore väl att utöka SHL till 14 lag och sedan köra med direktuppflyttning samt nedflytt nästa säsong som planerat! Även om det såklart svider att inte Timrå går upp i år.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Shl2021: Stor risk att du får hitta en annan sport som det ser ut just nu iaf.
Låst ämne