1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479933 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047694

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Modoiten och hen med den blöta röven tycker att det är orättvist att deras grundserieplaceringar inte ska spela någon roll.
Timråiterna blev omkullfallna när Modo och Löven tyckte att dom förtjänar att bli uppflyttade till SHL pga deras tabellplaceringar. Grundserien ska spela roll, enligt dom. Orättvist tycker TIK.
Det finns ingen rättvisa i detta. Orättvisan är alltid lättare att peka på, vad som är rättvist är svårare att avgöra. Det gäller att ta fram ett resultat som är minst orättvist.
Låt Björklöven spela en match mot OIK inför tomma läktare, Modo en match mot Leksand inför tomma läktare. Vinnarna går upp, förlorarna ner. Placeringarna från grundserien spelar roll. Det blir inget lotteri. Det blir inga 16 lag i SHL, ingen "räkmacka". Det blir ett kvalspel.
Detta eller att Modo och Björklöven spelar i HA 2020/2021. Det här förslaget får fram ett resultat samtidigt som faran med corona minskar. Minsta möjliga spridning av corona om man ska spela om det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
S-vikaren: bra tanke men borde inte det spelas en match löven - Modo vinnande möter Oskars eller leksand förlorande mellan löven - Modo Möter vinnande lag i grupp spelet, en match sedan vinnande lag där möter Oskars/leksand
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Enligt Nubben och hans följeslagare är det väl ändå rätt logiskt; Timrå har plus på Modo och ska därför flyttas upp till SHL. Modo i sin tur har ju dock plus på Björklöven och ska därför även dom avancera uppåt, tabellen till trots. Men Västervik har ju faktiskt plus mot Modo, så egentligen är det naturligtvis dom som förtjänar att gå upp. Västervik for SHL!
Låst ämne