1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047690

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Oj vad avundsjukan lyser igenom på dig med dina kommentarer.
Om någonting är efterhandskonstruktion så är det väl HA-slutspelsserien. Vore helt befängt om lag 8 skulle gå upp om man inte har kunnat placerat sig bättre på 52 omgångar men gör det på ett fåtal matcher på slutet.
Avundsjukan verkar smitta mer än vad coronaviruset gör hos dig och en del andra Tik-vänner.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Modoiten och hen med den blöta röven tycker att det är orättvist att deras grundserieplaceringar inte ska spela någon roll.
Timråiterna blev omkullfallna när Modo och Löven tyckte att dom förtjänar att bli uppflyttade till SHL pga deras tabellplaceringar. Grundserien ska spela roll, enligt dom. Orättvist tycker TIK.
Det finns ingen rättvisa i detta. Orättvisan är alltid lättare att peka på, vad som är rättvist är svårare att avgöra. Det gäller att ta fram ett resultat som är minst orättvist.
Låt Björklöven spela en match mot OIK inför tomma läktare, Modo en match mot Leksand inför tomma läktare. Vinnarna går upp, förlorarna ner. Placeringarna från grundserien spelar roll. Det blir inget lotteri. Det blir inga 16 lag i SHL, ingen "räkmacka". Det blir ett kvalspel.
Detta eller att Modo och Björklöven spelar i HA 2020/2021. Det här förslaget får fram ett resultat samtidigt som faran med corona minskar. Minsta möjliga spridning av corona om man ska spela om det.
Låst ämne