1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479937 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047749

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Bragd-Birger: Svarar till både dig och Dalleralle
Nä jag hade inte agerat annorlunda om Modo blivit 3:a, jag är lite bättre än så faktiskt.
Och nej jag har heeeeela tiden sagt att INGET lag ska åka gräddfil upp, vi ska på något sätt avgöra det med spel eller lottning, Ingen ska bli upp eller nedflyttat per automatik och det har jag skrivit sen dag 1.!!!!

Sen till Dalle så är lag 3-8 inte lika nära som övriga 2, lag 3-8 har 3 serier att spela, övriga 2 har just 2, därtill att lag 1,2 har fördelar med hemmaplan etc så att säga att lag3-8 har lika stor chans som övriga 2 är bara enögt och ett korkat uttalande.

Till Bragd Birger, ja våran modell funkar inte bra för detta det är vi eniga om, MEN vi måste ju för böveln göra det som blir näst bäst, eller 3:e bäst om så krävs för att bara stryka säsongen är det absolut mest orättvisa och då flyttas ju leksand och Oskarshamn upp utan att spela/Lotta om det så det är ju precis det du menar är fel ellerhur?!

Nä Lotta 1,an och 2,an mot varandra
Lotta kvalserien
Lotta kvalserievinnaren mot finalförlusten
Lotta finalerna mot leksand ,Oskarshamn

Eller spel om det
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Gavelo: lottning är nog uteslutet för både allsvenskan och SHL så den idén är nog bara att slänga i papperskorgen. Eftersom kontrakt går ut 30 april så är kvalspel kört nu. Sen får vi se vad beslutet blir av det..är Leksing och klart man önskar sig kvalspel på rätt vilkor hellre än det här dilemmat .
Min personliga åsikt är att kvalspel är en underbar underhållning och att befinna sig mellan hopp och förtvivlan ger den extra krydda som inte SHL slutspel gör;)
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Gavelo:
Då kan tom Västervik gå upp skulle vara roligt.
Låst ämne