1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047843

Sv: Apropå ingenting...
Jlonn: Ja då vet vi med säkerhet att våran satsning gick åt helvete, nu kommer vi tappa stora delar av laget så vad händer nu?!

Vi kommer tapp alla våra bästa spelare och talanger till shl klubbar som blir våra potentiella motståndare nästa säsong i ett kval, känns ju sjukt orättvist och osportsligt på precis alla plan.

Men det är bara att gilla läget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Ja då får Glader börja jobba lite! Bara å börja om satsningen igen då. Känns ju sjukt tråkigt det här.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
RADIOSPORTENS HOCKEYEXPERT
avslöjar hur SHL 20/21 spelas

Nu är allt klart inför nästa säsong!, hur det ska spelas.
Eftersom det blev ett litet abrupt slut på denna säsong så har SIF och SHL gjort en speciallösning med 8 grupper nästa säsong.
Efter nästa säsong hoppas SIF också att alla har glömt vad som egentligen har hänt och att allt bara blir som ”förut”.
Lite som när Bobby Ewing i serien Dallas klev ur duschen hux flux.

Förslaget är godkänt av alla inblandade och även de som egentligen inte har med saken att göra!
Reglerna är enkla:
man möter bara de som är i sin grupp, tills man uppnått 52 omgångar, därefter bestämmer disciplinnämnden vilka som har ”felat” minst.
Och de koras till Svenska Mästare!

_____

Grupp1:
Djurgården får och jublar över att möta ”div 1 laget” AIK, men kräver samtidigt att Hammarby förstärkt med Maruisz Czerkawski ska ingå.
Det godkänns!
Nu kan DIF bli ännu mer MestaMästare!
Gozzi och Melin ska än en gång slå sina påsar ihop i SHL, perfekt tycker Gozzi då Melin fortfarande har lön från Brynäs, LHC, FBK och faktiskt sin senaste sejour i AIK.
Och Hammarby har tydligen 63 poäng redan innan serien startar. SIFs Tommy Boustedt tycker att man ska fokusera på annat, och konstaterar bara att han tycker att Bajens gröna färg är snyggare än Rögles!

_____

Grupp2:
HV71 och Växjö möts hemma och borta varannan omgång. HV71s klubbdirektör snållänningen Agne Bengtsson hade helst velat fått in några back to back matcher för att tjäna några extra kronor. Men är ändå nöjd med säsongens resekostnader. Matchresultat är oviktigt.

Växjös duktiga sportchef Henrik Evertsson är också nöjd, för då slipper någon ha synpunkter på årets usla säsong och de mindre lyckade nyförvärv han för en gångs skull gjorde. Växjö tar ett nytt omtag och byter ut allt som har med orange att göra. Den nya färgen är lila. Lakejerna, Växjö fans blir konfunderad och har ingen lösning på hur de nu ska ”klappa” med klapporna.
Evertsson är faktiskt så glad att han skrivit ett nytt 12 års avtal med tränaren Sam Hallam.

_____

Grupp3
Björklöven, Modo och Timrå kommer utgöra E4 norra gruppen. Inga matcher kommer dock att spelas, utan de lag som säljer flest ”soffbiljetter” och kommer över mer än 10000 sålda biljetter till flest matcher (läs ospelade) vinner.
Björklövens VD Anders Blomberg tycker att etta alltid ska vara etta, och att allt är solklart!

Timrås sportchef Nubben Norberg är vansinnig på Modos VD Johan Widebro för att han redan bestämt, att Modo ska upp i SHL!
Nubben får dock inte tag på Widebro, eftersom han åker runt på ”lädret” och skottar snö i en röd T-shirt med hans frus Swish nummer på!
Det går bra nu.....pengar rullar in!

_____

Grupp4
Rögle och Malmö tog tåget över till Danmark innan danskarna stängde gränserna. Där möter de några danska lag, men bara om dom vinner matcherna så räknas resultaten. Vi har försökt hitta någon som översätter kommentarerna. Men tyvärr var det för ”grötigt”!

Percy Nilsson har flyttat sin arena till Ströget i Köpenhamn, och är nöjd med att ha sin loge/sovrum mitt i Köpenhamn.
Bröderna Abbotts i Rögle fattar ingenting, de vill ju bli kungar i Sverige, och dom dricker inte heller GammelDansk till frukost.
FuckFuckFuck!!!

_____

Grupp5
Frölunda och Luleå kör bara presskonferenser med tränarna Bulan Berglund och Roger Rönnberg. Eftersom bägge är lika grinig och tjuriga så kommer det bli tufft att få någon att erkänna vem som är bottenlag, vunnit mest och vem som är bäst tränade.
Jakob Porser köper guldmedaljer, guldhjälmar, guldpuckar och guldtänder till alla i Norrbotten.
Men Bulan är ändå inte nöjd, för han är missnöjd med en tekning som han inte förlorade....enligt honom. Det var mot Frölunda i SMfinalen -96, rätt ska vara rätt!

Rönnberg håller med, om än tveksamt, för just då stod Rönnberg i en Lule tröja å jublade.
Frölunda ikonen Christian Ruuttu hånskrattar bara. Han hälsar dock att han kommer ihåg att han tekat mot någon liten norrländsk kille som bara svor på svenska!

_____

Grupp6
Leksand och Brynäs möts bara en gång!
För direkt pucken släpps i match 1 så omringar brynässpelarna domarna och börjar tjata om ”nåt” som ingen vet vad det gäller.
Vid närmare videogranskning så ser man att de ombytta brynäsarna är Janne Larsson, Tommy Sjödin, Ove Molin, Anders Huss, Pär Djoos och Rolf Lassgård!

Leksand lessnar, åker hem och spelarna tvingas montera bort alla ”gatustenar” i hela byn, då dessa ska säljas på export till några shejker i Dubai.
Ejendahl sponsrar (som vanligt) alla spelare ........med skyddshandskar och skor.
Och Uffe Samuelsson får en huvudroll i nya filmen Robocop7, och har redan åkt till USA.
Eftersom Donald Trump gillar just dessa filmer är tuffe Uffe den enda som släpps in i USA.

——-

Grupp7
Färjestad-Linköping.
Färjestadsfamiljen får alltid som dom vill, alltid!, så dom får välja motstånd.
Sportchefen Peter Jakobsson är fast i karantän på Gotland, men hälsar att de valde LHC för dom har aldrig, kan inte och kommer aldrig att vinna ett mästerskap!

Men den smarte sportchefen i LHC Niklas Persson har efter en blöt kväll med CHL generalen Kulon Lennartsson lyckats lura till sig hans signatur som gör gällande att Färjestad bara ska och får spela i CHL.
Vilket gör att LHC hamnar i ingenmansland, och är nöjda med det eftersom Broc Little vinner målligan igen och sen att inga LHC ”fans” bråkar.

_____

Grupp8
Örebro och Oskarshamn har problem att få till rätt antal spelare till truppen, får man bara till det så har ngn av dessa guldläge!
I Örebro orkar inte spelarna lyssna på de 3Amigos (Eriksson, Jönsson, Olsson), tränarna.
Dom tjatar hela tiden om att det var bättre förr, hur många landskamper, SHL matcher och poäng dom har tillsammans bla bla bla.

Styrelsen i Örebro har dammat av MiljonKedjan för att sätta press på spelarna.
Om detta lyckas, är vid skrivande stund oklart.
Oskarshamns spelare håller på att rösta om vilken tränare dom vill ha, eller inte ha, typ.
Lagkapten Engström försöker få tag på gamle sportchefen Per Kenntä och fråga hur han ska tänka och agera.
Tyvärr är Kenntä upptagen i Björklöven med att räkna biljetter till matcher som inte finns, eller de finns, men ändå inte.

——-

Diskvalificerad:
Skellefteå AIK ställer inte upp för att ett
”AIK fejk” från Solna får vara med igen.
Samt att i SAIKs stadgar står det att hälften av spelartruppen måste heta Marklund och den andra hälften Lundmark, så när som på en Lindström och en Möller.
Dom får alltid plats.
Tråkigt, men så är det i sccchtaan!
Lasse Johansson kom tillbaka!, allt är förlåtet!

Får av någon eller ingen anledning inte vara med:
Södertälje och Västerås
Södertälje har köpt in 3 nya mediakuber och har nu sammanlagt 5 st i taket. Samt har Anders Eldebrink lovat comeback med sin röda Titan Turbo klubba.
Men inte ens det räcker för att få en gratis plats i SHL. Västerås förstår ingenting.

Curre Lundmark och Flygis Sjöberg är ju redan kontrakterade som tränare. De har sinsemellan också redan bestämt vem av de 2 som går på presskonferenserna och vem som går på ev banketterna.
Tony Rikardsson som är VIK anhängare sitter hemma hos Niklas Lidström och försöker hitta en lösning. Tony hälsar dock att ”han inte är bitter”!

Väl mött till säsongen 20/21

Radiosportens Hockeyexpert Per Svartvadet
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Trollet vann.. (OBS! Ironi, mm mm...)

Jag fattar 100% frustrationen från alla, men detta var det enda som kunde hända.
Tror inte chanserna att gå upp nästa år minska för ngn av de tre topplagen. Kul att publiken får njuta av heta derbyn även nästa år.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Du kanske har missat att det inte är nått kval nästa år. Vi behöver vara bäst i allsvenskan det är allt.

Tror vi kommer vara där uppe och slåss nästa år. Vi kommer ha en slagkraftig trupp nästa år som kommer utmana för uppflyttning.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:

Får väl gå upp nästa år då, när vi firar 100 år
Kommentera