1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481738 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2048091

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Jo, Canata platsade verkligen i NHL som Bartosak? Han platsade inte ens i det kanadensiska c-landslag där Tambellini fick chansen i vintras, medan Bartosak stod för Tjeckien i VM.

Canata stod dessutom bakom seriens klart bästa försvar. Till och med er andremålvakt hade fantastisk statistik. Bättre än Canata faktiskt...
Bartosak hade över 3% bättre än både Hanses och Lundin...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Någon som har twitter och vill vara med och starta/sprida ett initiativ med riktning mot shl/cmore?

Vi modoiter borde gå ihop och markera mot cmore och shl och samtidigt hjälpa modo.

Principen är att vi säger upp våra cmore abonnemang nu direkt. Pengarna för 5 månader går till modo, ca 400 a 5 månader.

Motiveringen är den skeva fördelningen mellan shl/ha och att shl skiter i klubbarna underifrån.

Får vi ihop många så borde detta inte gå obemärkt förbi hos cmore. Vi är nog många modoiter som har cmore och därför sponsrar shl och lagen där, vettigare att ge detta direkt till modo när det ändå är uppehåll i serien och ingen hockey på tv. Sedan kan man teckna på när serien startas, gjorde själv så första året med modo fonden och skickade in 2400:- utan att öka mina kostnader.

Jag kommer göra detta för att stötta klubben och markera av ren princip. Men har ingen aning om det går att få spridning på detta, och har inte twitter som verkar kraftfullt för att nå ut till många.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Så du menar att meriter från förut avgör vilken som är bästa spelaren och inte vad man presterar på isen? Jag anser att spelaren som presterat bäst under säsongen är den som är bästa spelaren inte vad den gjort tidigare under sin karriär i andra ligor. Kollar man merit så är Bartosak en bättre målvakt, kollar man stats i år är han efter Cannata.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Tänker på Tambellini nu när dom stängt den kanadensiska gränsen, så han blir kvar ett tag så vi kan övertala honom att stanna.
Kommentera