1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480570 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048368

Sv: Apropå ingenting...
kulltorp: Nu tycker jag väl ändå att det handlar om huruvida allt har gått rätt till också.

Var det så viktigt att stänga dörren så jävla snabbt utan att ens bemöda sig att samtala med alla parter?

Sen är det inte Modos eller Lövens ansvar att driva Timrås frågor i detta, om det inte skulle finnas ett intresse av att göra gemensam av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB65: Det är självklart riktigt uselt att hockeyförbundet tar beslutet utan att ens prata med alla inblandade. Det är ju så djävla korkat att man bara häpnar. Man skulle väntat in både allsvenskan och division ett såklart innan man tagit någon form av beslut. Oavsett om man kommit fram till dagens beslut eller inte, så hade man på så vis sluppit en hel massa av den diskussion man nu har. Det är så djävla dåligt ledarskap att man borde avgå hela bunten...

Men, hockeyförbundet är inte längre ett fungerande förbund. Man har Boustedt som styr allt sportsligt. Först hade man Boork som misslyckades flera år som damkapten. Man körde ett år på en kvinna, men hon fick inte alls samma chanser som Boork. Nu är vi tillbaka med snubben som var så usel i Södertälje att ingen i kringelstaden vill se honom, men han som polare med Boustedt så blir han givetvis förbundskapten för damerna.

Alla andra beslut agerar man nickedocka till SHL. Det är tveksamt om man ens törs köpa in sitt eget fikabröd utan att ringa Loob, Grauer och de övriga som i praktiken styr förbundet.

Säga vad man vill om Fagerlund, men på hans tid hade det aldrig tillåtits att hockeyförbundet förvandlats till en klubb för inbördes beundran, som inte missar ett tilltälle att sola sig i glansen och äta gratismat.
Kommentera