1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478823 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048677

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Vi drog in 2 millar ifjol på vår aktieförsäljning och när det verkligen gäller så sluter folk upp för Timrå. Det såg vi i finalen mot KHK. Medlemsskapssiffrorna har också ökat till över 2000. Jag tror vi kom 3a i publikligan i år, klart över budget och med mer publik än tex IKO. Men jag håller med dig om att marknadsföringen kan förbättras ytterliggare. Det tråkiga med den här säsongen är att alla Norrlandslagen har gjort det riktigt bra (speciellt Luleå och Löven) och ändå så är vi förlorare allihopa medans vissa lag får fribiljetter till SHL. Jag tycker det är djupt orättvist. På den positiva sidan så kan vi ju tillsammans se fram mot fler härliga derbyn mellan Timrå och The Heart of Hockey:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Matsg:

Du glömde att aktieförsäljning var ett fiasko, ni fick väl ihop 1/4 av det ni behövde och avbröt väl dessutom.

Jag tänker inte på er aktieförsäljning som en framgångssaga utan snarare ett fiasko, så lustigt att du valde detta som exempel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Modo vill gärna spexa med sina siffror nu, men mig och många andra kan de inte lura! Jag har full koll vad som försiggår i den klubben. Det är ingen magi från fansen kan jag tala om..
Kommentera