1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048680

Sv: Apropå ingenting...
Modo vill gärna spexa med sina siffror nu, men mig och många andra kan de inte lura! Jag har full koll vad som försiggår i den klubben. Det är ingen magi från fansen kan jag tala om..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Apropå att spexa med siffror så är det mer förknippat med er. Hur gick det i ärendet med er sparkade klubbchef och vad var det som hände egentligen?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Det ropas från erat håll att vi modoiter är cyniska och naiva bland annat. Tycker ni borde rannsaka er själva först, ni verkar ha otroligt svårt att inse att ni inte har lika stor dragningskraft och starkt varumärke som Modo Hockey.

Ni gillar väl inte Timrå mer bara för att ni försöker intala oss Modosupportrar att vi minsann inte är större än Timrå? Eller?!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Det är bara titta på bilderna. Det är olika givare. Ja, gamla spelare skänker kanske lite mer, men du kan fan inte ta detta ifrån oss. Modos fans har verkligen slutit upp.

Gällande popularitet vinner vi bortatabellen. Ni kom efter SSK, Löven, AIK, TAIF och Kristianstad. Detta trots två välbesökta bortamatcher mot oss.
Kommentera