1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049130

Sv: Tambellini
Tarasov:

Håller med i din analys.

Angående skridskoåkningen så är det nog accelerationen och explosiviteten man tänker på som är svagare. När han får upp farten är han svår att stoppa med sin storlek och tyngd, toppfarten ser också ut att vara god. Men för att bli riktigt vass på SHL nivå måste han nog jobba med främst explosiviteten så han kan vrida och vända bort sin markering och trampa förbi. I HA har han kunnat leva mer på att ytorna finns där för smarta spelare, kan vara svårare i SHL som är mer uppstyrd att få dessa ytor och då måste han ha förmågan att skapa dessa själv.


Tar han bara några få steg ytterligare så kan han även dominera på SHL nivå, skottet är riktigt riktigt bra och kan nog panga in 20 mål i SHL i rätt omgivning och ifall han jobbar på svagheterna. Detta är den spelare från HA som jag ser har störst chans att lyckas i SHL, ja större chans än Dahlen tänker jag.

Frågan är dock ifall han går till SHL eller ifall han gör ett nytt försök i AHL eller i t.ex NLA. Tror fler klubbar utanför sverige kan vara intresserade. I dagens läge kanske han vill spelare AHL och ha chans på NHL så han får vara nära familjen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tambellini
Tackar ödmjukast för rapporterna om Tambellini. Låter som att han har alla (nästan) kvaliteter för att ta SHL med storm. Finns nog ingen risk för lathet med Abbotts piska :)
Kommentera