1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2049615

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: jag förstår mej inte på ditt tänk? förmodligen är du 12 år nyss fyllda och precis börjat intressera dej för sporten hockey. Hur många lag har inte vunnit HA och inte gått upp tror du genom åren? Varför skulle just Löven bara få frisedel rätt upp i rövhålet SHL? För att dom vann serien överlägset, eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tikkare: Tror att det kommer att hända en del snart vad gäller lönenivåer, sponsorer främst i SHL. Toppspelare kommer nog att bli tvungen att kapa lön eller så blir det fler juniorer. Läste att den största posten är resor. Ser vi kanske en mer "ekonomisk" serieindelning i en nära framtid?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tikkare: Man kan ju vända på det också, varför skulle inte 2 lag få chansen att avancera uppåt?
Det är ju än mer orättvist att fråntas möjligheten än att något lag blir direkt uppflyttat!

Skulle något lag bli uppflyttat så har iaf säsongen haft en mening (även om ni timråiter gärna tycker att allt är fel om inte Timrå får samma ”fördel” som alla andra) men vi andra ser hellre att något eller några lag flyttas upp för att annars har som sagt säsongen inte haft någon mening öht och det drabbar oss som satsat i många år på denna säsong, DET är orättvis så det sjunger om det.

Jag kan rakryggat stå och säga att skulle vi gemensamt få rösta om att flytta upp 1 lag så skulle jag rösta på Löven till 100% och jag är tämligen säker på att en överhängande majoritet Modoiter skulle lägga sin röst på Löven, lika säkert som att samma antal Timråiter skulle rösta på sig själv.
Kommentera