1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480343 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050091

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: förstår inte vad många här ser i from? Han kan vara bra att ha i en 3:e kedja men inget mer enligt mig. Han är förmodligen bland spelarna i HA med absolut lägst hockey-iq. Okej, han är snabb, men hans fötter är alldeles för snabba jämfört med hans händer och det slutar allt som oftast med att han tappar puck direkt då han kliver över offensiv blå eller när han kommer ner i hörnen. Känns för mig som en perfekt spelare i 3:e som kan ligga lite på rulle och skapa kontringar, men absolut inte i en 2:a kedja
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
erjo: Lätt att glömma att From bara är 22 år. Han har ett ruggigt driv i åkningen men sprider lite väl mycket puckar, samt rätt svag längs sargerna. Men detta är något han kan träna upp tänker jag.
Hoppas på förlängning där.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
erjo:
Det är svår att debattera hockey-IQ så avstår men ser inte avsaknaden av det själv.

Rent allmänt så har han snittat 12.30 gjort 25p varav endast 3 i PP. Vilker är bättre än Rosdahl exv. Tror att det går att göra en 40p spelare av honom. Lär honom skjuta direkt a karla så skall ni få se.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
erjo: Jag är i inne på din linje. Det är oerhört frustrerande att se hans skridskoåkning och samtidigt veta att det kommer väldigt lite ut från den. Han passar mycket bättre i ett mer defensivt lag och han var rätt bra mot Löven då vi inte hade så stort puckövertag som vi brukar, men i många matcher försvinner From fullständigt. Han bara åker och åker, men får aldrig pucken i rätt lägen och kan inte utnyttja farten särskilt ofta.

Samtidigt så är det lite som Edwin Hedberg. Ett dåligt hockey-IQ, som med erfarenhet och bra ledning kan bli en rätt bra spelare.
Låst ämne