1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

318551 inlägg · 3865 ämnen

Inlägg #2050077

Sv: Silly season - 2020
Nicklas Lundstrom:

Carl P- FO- Rosdahl
From - Niederbach - Nordamerikan
LP - Jellvert - Olhaver
Sylwander-Hägga-Åhström

Norlinder - Öhman
Belov- Norstebo
Styf- Wallinder

Barto/Lundin

Åhström är smart så jag tror att en 4:e lina är en bra utbildning för honom, dessutom kan han skolas in offensivt. Andralinan är en chansning och inte optimal men rådande omständigheter tycker jag ger utrymme för att så kan få bli fallet.

Backlinjen är känslig för skador men tycker det blir bra att få dessa 6 på plats under till sommaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
ivandrago: förstår inte vad många här ser i from? Han kan vara bra att ha i en 3:e kedja men inget mer enligt mig. Han är förmodligen bland spelarna i HA med absolut lägst hockey-iq. Okej, han är snabb, men hans fötter är alldeles för snabba jämfört med hans händer och det slutar allt som oftast med att han tappar puck direkt då han kliver över offensiv blå eller när han kommer ner i hörnen. Känns för mig som en perfekt spelare i 3:e som kan ligga lite på rulle och skapa kontringar, men absolut inte i en 2:a kedja
+4
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
ivandrago: Nog borde väl Åhström kunna få en större roll än i en fjärdekedja? Tänk på utvecklingen vi hade på Hedberg, Berglund, Norlinder och de andra i ungefär samma ålder. Jag tror att både Linus Pettersson och Åhström kommer att ta ett rejält kliv i utvecklingen i vinter.
+7
Kommentera

Sv: Silly season - 2020
ivandrago:
Ser att jag glömde Nässen hur kunde jag..... han skall såklart in!!!
Kommentera