1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482045 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2050335

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jadu Drago här viker jag mig inte men Hagelin för mig är helt klart en bom i rekryteringen. Att gå över halva serien ifjol och skjuta målisen i magen med den rutin han har är under all kritik. Han uppvisade juniortakter ,där man presterar stötvis och sedan försvinner. Nej det är icke tillräckligt tkr jag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Domsjö:
Tänker mer att det finns en nivå mellan himmel och helvete. I just Hagelins fall så är min känsla att det handlade om en komplementspelare som hade förmåga att producera, en ersättare för Marklund. Vilket jag kan tycka att vi fick. Att säga att floppade tycker jag är en bedömning i tuffaste laget. Han kom till ett lag som var lite över bottenskiktet och jag skulle ändå säga att den första säsongen hjälpte till att lyfta oss.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Domsjö: Tycker värvningar som Hagelin visar hur sjukt bra lag vi hade i år.
Han värvades som spets(nåja) eller strax därunder till 18/19, men hade förmodligen haft svårt att ta plats i årets trupp även om han inte varit skadad. Han hade t.ex aldrig fått möjlighet till den startsträcka han hade 18/19 denna säsong, och nog svårt att gå före både From och LP.
Tror förresten inte Hagelin är avskriven till 20/21’s trupp.

Man ska inte älta det som varit, men fy FAN vilket lag vi hade i år.. känslan som var i första matchen mot Löven(i slutspelet) var att man VERKLIGEN var på gång..

Nåja, min trupp 20/21:
Kangasniemi-Jänkare-F. Forsberg
Rosdahl-F.O-Åhström
Olhaver-Jellvert-LP
Häggström-Sylwander-M.Wahlgren

Toby-Norlinder(Wallinder)
Hedberg-Öhman
Belov-Styf
Hedman-Tommy Enström


Barto
Lundin
Låst ämne