1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050346

Sv: Silly season - 2020
Domsjö:
Tänker mer att det finns en nivå mellan himmel och helvete. I just Hagelins fall så är min känsla att det handlade om en komplementspelare som hade förmåga att producera, en ersättare för Marklund. Vilket jag kan tycka att vi fick. Att säga att floppade tycker jag är en bedömning i tuffaste laget. Han kom till ett lag som var lite över bottenskiktet och jag skulle ändå säga att den första säsongen hjälpte till att lyfta oss.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Om det finns en nivå mellan himmel och helvete bör det finnas en nivå mellan flipp och flopp också. Skrev inte att han floppade däremot att oavsett hur han presterade efter jul så är det inte tillräckligt. Att spela ojämnt produktionsmässigt likt en junior är väl sådär kan jag tycka på en spelare med tyngd och rutin . Speciellt när man på nåt sätt är värvad för vara nån stabilitetsspelare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jag tycker att en Hagelin som är skadefri är en väldigt bra spelare. Kanske något svag skridskoåkning, men i övrigt en väldigt kompetent allsvensk spelare. Han gjorde trots allt mest poäng av alla forwards efter nyår ifjol och att komma före Karla och Johnsson tyder på skicklighet.

Att kalla honom flopp känns verklighetsfrämmande.

Sedan har skadan förstört hela säsongen, för han kunde nog inte göra sig rättvisa alls.
Låst ämne