1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478620 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050513

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett:
Giesicke är fel ute mao?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Hur man kan ha full tilltro till en person som hänvisar till sin magkänsla är för mig fullständigt obegripligt.

”Jag tror att det här har vänt i mitten, slutet av maj. Då kan man börja lätta på de här restriktionerna. Det är en magkänsla jag har. Jag har varit med om fem sådana här epidemier, så jag vet ungefär hur det kommer gå.”

Då kan man lika gärna sätta hoppet till att Jesus återuppstår och botar alla sjuka.

Att han sedan påstår att han varit med om fem sådana epidemier visar ju bara att han är spritt språngande. Det som ligger närmast är Spanska Sjukan, men det var 100 år sedan.

Sedan har vi Tegnell som ständigt kommer med nya gissningar - som alltid har visat sig vara fel - och sedan förklarar han det hela med att "vi vet väldigt lite om detta så det är omöjligt att förutse". Först skulle epidemin skulle aldrig nå Europa. Sedan var det inga problem med att åka på skidsemester till Alperna. Sedan så skulle vi enbart få importerade fall. Sedan så var risken för intern smittspridning mycket låg. Sedan så smittade inte barn. Senaste jag hörde var att han hittade på att 1500 dör i influensan varje år, när det faktiska genomsnittet är 207. Sedan får han blombuketter för att han gör ett "fantastiskt jobb": Svensken är verkligen stockdum.
Låst ämne