1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474678 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050648

Sv: Silly season - 2020
J F K: Jämfört med tidigare år, kanske jag skulle lagt till. Möjligt att mitt minne sviker mig, men bortsett från förstakedjan så fick väl Freddy och Rosdahl till stora delar förtroende i PP. Vem som fick mest förtroende som tredjelänk kommer jag inte på nu, men det kan väl inte ha varit Björka?

J-Fopp fick ju av någon outgrundlig anledning, stort förtroende i PP.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
7r1l5k3: Björka, Sylwander och Forsbergs roll i PP var att stå framför kassen, ta plats och skymma målvakten. Det var åtminstone så från att vi började spela med 4-5 forwards i PP-uppställningarna, efter Tambellini dök upp. Kommer inte ihåg vilka som spelade innan. Men med tanke på att vi hade typ 35-40% i PP de sista 15-20 matcherna så måste man väl säga att det funkade väldigt bra.

Det är bara att tacka för den här tiden, Björka!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
7r1l5k3: J Fopp och Sylwander fick uppgiften att stå framför mål. Jellvert och Hägga en bit ut framför målet. Karlkvist/Johnsson och Olofsson/Rosdahl på kanterna samt Tambellini och Öhman mest på point.

Lite justeringar gjordes, men Hägga gjorde åtta mål i PP. Det är mer än Tambellini gjorde...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Skulle gärna veta vilka företag som går in med pengar i AIK, hoppas verkligen att det inte är företag som just nu skriker efter skattepengar för att rädda ekonomin som sedan kastar in pengarna i AIK.
Låst ämne