1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478066 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050686

Sv: Silly season - 2020
J F K: Det återkommer alltid till att du svamlar om fakta som inte finns presenterade. Löven säger att budgeten inkluderar pension, resor och boenden för spelare i deras budget. Kenttä är erkänt snål och erkänt en av Sveriges absolut bästa sportchefer och därför vill spelare spela under honom, kanske mer än för löven, för att utvecklas och ta sig vidare. Precis som många i årets trupp kommer göra.

Vad du påstår dig ha för kontakter inom MODO kunde jag ärligt inte bry mig mindre om för jag har kontakter inom alla föreningar som säger att MODO mörkar och har överlägset högst budget.

Vi skäms inte över att ha högst budget om det skulle vara så, men så är inte fallet.

Roligaste var att alla här inne trodde på när jag tror det var VIKs fanblogg gick ut med att löven hade 17 miljoner och det var ni övertygad om stämde sedan när MODO erkände mellan 18-20 miljoner då hade tydligen löven ännu högre. Komiskt är det rätta ordet!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Nej, fakta finns inte presenterade. Jag håller med. Kentää har presenterat en glädjekalkyl.
Förutom de dyraste spelarna i Cooper osv. Så hade ni många fler i truppen än oss. Vi hade sju backar på kontrakt och 13 forwards förutom spelare i juniorlaget. Vad hade ni. 16 eller 17 forwards? Nio eller tio backar?

Trump och Kentää. Vem hade trott det?
Låst ämne