1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478920 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050783

Sv: Apropå ingenting...
jonsson: Jag gillar detta som Widebro tar upp från Allehanda:
Som de flesta känner till överklagade Modo Hockey till Riksidrottsnämnden då finalspelet i hockeyallsvenskan ställdes in, och Johan Widebro hoppas nu på positiva effekter av RIN:s besked, trots att det blev ett nej.

– Vi kan säga att hockeyallsvenskan är helt eniga och som liga vet vi vilka frågor vill diskutera och nu öppnar RIN upp för diskussioner, som licensfrågor, att man inte ska kunna värva spelare fram till mitten av juli, extra kvalplats med mera, säger Johan Widebro och fortsätter:

– Det är ju inte rimligt att SHL-klubbarna ska göra klart muntligt med våra spelare, sedan ska vi betala lön till spelare i maj-juni för att de sedan ska värvas till SHL i juli. Nu säger SHL och SIF att de vill svensk hockeys bästa, då hoppas jag att de lever upp till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Jag gillar också sättet Widebro kommunicerar på, är tydlig med vad som gäller.

Tycker detta är intressant:

"Det positiva är att vi gjort läxan under fyra år och allt tyder på att vi kommer att presentera svarta siffror när vi redovisar bokslutet i april"

-Gör man svarta siffror efter årets satsning och som säsongen slutade är det otroligt starkt jobbat. Då hade man verkligen bra koll på ekonomin och värvningarna som gjordes.

"Modo Hockey kommer alltså att visa ett plusresultat trots att man beräknar missa tio miljoner kronor för att säsongen ställdes in och arenan stängs, pengar som Widebro räknar med att få in, i alla fall en större del av den summan.

– Vi förväntas få ta del av de pengar Riksidrottsförbundet fått då regeringen sagt att de pengarna ska gå till klubbar som förlorat på inställda event i mars och april och vi är en av de föreningar som drabbats hårdast."

-Här ska modo såklart driva på och blir det tal om ersättning borde vi ligga bra till att få en stor del av detta jämfört med andra klubbar då det inte bara är våra fullsatta matcher mot löven utan även andra evenemang som försvinner som intäkt. Bra att man driver på denna fråga och försöker säkra ersättning till vår klubb.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
För er som fortfarande tvingas betala för en tom tablå på cmore ett tag till så sänder de något angående guldmatch 2007 modo kl 2130 åtminstone på cmore play. Vet dock ej vad det innebär. Men kanske något vettigt^^

Edit: verka vara på cmore hockey också. Ser ut och pågå en timme
Kommentera