1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480140 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051002

Sv: Silly season - 2020
wolper: Vad hände ens med SHL:s värvningstopp?

Tunga tapp men jag tror Glader löser bra ersättare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Varför skrivs det ens kontrakt nuförtiden???

Åker du ur SHL så bryts kontraktet - VARFÖR?? Om ett lag i en serie högre upp vill ha en spelare så bryts kontraktet - VARFÖR??

Den enda betydelse ett kontrakt har idag är för att fylla spelarnas fickor, alltså egentligen helt betydelselöst för klubbarna.

Det är ju rent åt helvette när människor som brinner för hockey, som viger sina liv åt hockeyn, totalt tappar sugen för sporten som undertecknad nu gjort, och jag är fan inte ensam. Svensk hockey är REJÄLT sjuk, och har varit så dom senaste 10-15 åren.

Bosman och SHL har långsamt men säkert tagit död på hockeyintresset hos oss som fan brunnit för den här sporten hela våra liv, är det det dom ansvariga vill, isåfall är dom fan att gratulera!

Det är dags att försöka rädda det som räddas kan och det måste ske NU!

- Hockeyförbundet ska ta tillbaka SHL och administrera ALLA svenska ishockey-serier och fördela eventuella tv--avtal rättvist.
- Skrivna kontrakt skall gälla oavsett uppflyttning eller nedflyttning. och om lag från högre serier vill värva kontrakterade spelare skall transfersummor återinföras(inte kaffepengar som nu)
- Seriesegrare skall ALLTID flyttas upp, och lag som blir sist skall ALLTID åka ur
- Spelarlöner måste ner till någorlunda rimliga nivåer så att biljettpriser kan sänkas och locka tillbaka folk till arenorna.

JA JAG ÄR BITTER SOM FAN, men det här har byggts upp över en 15-års period
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: shls värvningsstopp är bara bullshit. Försöka lura folk att de skall se ansvarsfulla utåt. Shl är en jäkla diktatur. Stängd liga och drenera hela vårat lag.

Jaja man har ju ingen aning vart nästa säsong bär då. Kan bli spännande räknar inte med någon topplacering direkt. Hoppas man kan få se flera egna spelare ta stora kliv och glädjas åt det. Fast iof norpa de väll dem direkt å då. Pls att vi får behålla björn!!! Måste ju finnad någon typ av karma som kan slå mot shl på något sätt
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
goleafs: Det finns inget värvningsstopp. Det är bara en rekommendation från Sekten.
Låst ämne