1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481013 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051427

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag är missnöjd just ------>>>>nu <<<<---- med kommunikationen utåt till oss supporters, sponsorerna får ju säkert betydligt mer info en oss. Jag tycker i det här läget att man borde ha betydligt mer rak kommunikation om hur man tänker hantera detta och stå och säga det i tidningen är en sak bättre att sända det så man får se hur deras ansiktsuttryck verkligen ser ut. Jag har gjort många intervjuer där man lurat media (tidningen) när man idrottat själv men i verkligheten om jag skulle stått inför en kamera haft svårare att hantera situationen. Det är det jag tycker fallerar just NU.

Övrigt klagar jag absolut inte på klubben när det gäller media biten utan det handlar om nuet. Tycker att dom skött det galant blivit en rejäl uppgradering kring den biten annars.

Jag är väl kanske dålig på uttrycka mig tydligt så du förstår, men verkar ej vara något som passerat dom andra. Men som sagt jag respekterar alla tycker olika däremot ogillar jag när folk så fort man tycker något är mindre bra så är man en idiot.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Dundee: Förstår inte riktigt vad dom ska kommunicera om jag ska va ärlig? Ska man varje dag säga att man arbetar på spelare men inget är klart än tills det är klart med någon?

Eller vill du att Modo ska berätta för oss att dom tänker värva spelare? För det kan jag berätta för dig att dom med 99.99% säkerhet kommer göra. =)
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Dundee: Nyhetsuppdatering som du efterlyses kommer på måndag , medverkande Widebro och Glader som har en nyhet för herrlaget !!

Själv kan då inte jag klaga på deras sätt att kommunicera med oss fans, tycker verkligen dom är på topp när det gäller den biten !!!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Dundee:
Vad ska dom säga då som folk inte redan förstår? Dom är ju självklart inte nöjd men kan inte göra annat än försöka hitta nya spelare.
Låst ämne