1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474601 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051495

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Är Cannata helt klar för IKO?
Låter helt sjukt, han måste ju haft många erbjudanden att välja på?!

IKO var klara för kval, hade fått möta Modo eller Löven som dom förmodligen hade torskat mot.
Dom slipper dock kvala, får behålla de extra 6 miljonerna för att sedan köpa sönder de lag de skulle ha mött.
Så SATANS provocerande på så många plan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Tror inte att Cannata är helt klar för IKO än, men enligt sportbladet är det mycket som talar för att det blir så tillslut.

Jag är också väldigt förvånad, känns som han borde kunna fått något erbjudande i en bättre klubb. Han lär dock vara förstamålvakt i IKO, så är väl det som lockar antar jag.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hej igen,
Som sagt, röjer tillhörighet åter. Oskarshamn är laget i mitt hjärta.
Blir stött av hur kritiken riktas. Mot IKO eller SHL? Vem är ägget? Vilket är hönan?
Tro mig. Det ni upplever med att värvas sönder, det har vi upplevt i drygt två decennier. Ibland kom vi högt i HA, ibland lägre. Gemensamt för båda tillfällena var att talangerna lockades vidare till SHL eller dåvarande Elitserien. Notera, drygt två decennier.
Men med 8,5 miljoner, (säkert en slant till i sista värvningsfönstret) byggde vi för första gången ett lag som räckte hela vägen. Vi höll oss kvar via skrivbordet, men vill inte hävda att något lag i HA skulle haft ett frikort vid möte mot oss i bäst av sju. Att påstå det är inte ödmjukt, om man nu behöver vara det. Tror det för att lyckas över tid.
Kvar är vi. Nytt lag skall byggas. I vår sits. Skall vi då hövlighetsvärva? Ta spelare som är sämre för att inte stöta oss med storlag som Modo och Björklöven. I år fortgår förhoppningen att etablera oss. Små steg åt rätt håll.

Därmed. I den mycket förståeliga frustration ni känner. Skall er ilska kanaliseras mot Oskarshamn eller SHL? Åter - vem är ägget? Vem är hönan till den uppkomna situationen? IKO eller SHL?

Lycka till i år. Upp på hästen, bygga nytt eller... Upp på hästen!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Och hur tänker spelarna som nu springer till Oskarshamn precis som dom har fått jallan ( ni som gjort FN - tjänst vet vad jag menar)
Finns ingen någon som helst moral eller etik i spelarna, jä... legoknektar
Kommentera