1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051512

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Hej igen,
Som sagt, röjer tillhörighet åter. Oskarshamn är laget i mitt hjärta.
Blir stött av hur kritiken riktas. Mot IKO eller SHL? Vem är ägget? Vilket är hönan?
Tro mig. Det ni upplever med att värvas sönder, det har vi upplevt i drygt två decennier. Ibland kom vi högt i HA, ibland lägre. Gemensamt för båda tillfällena var att talangerna lockades vidare till SHL eller dåvarande Elitserien. Notera, drygt två decennier.
Men med 8,5 miljoner, (säkert en slant till i sista värvningsfönstret) byggde vi för första gången ett lag som räckte hela vägen. Vi höll oss kvar via skrivbordet, men vill inte hävda att något lag i HA skulle haft ett frikort vid möte mot oss i bäst av sju. Att påstå det är inte ödmjukt, om man nu behöver vara det. Tror det för att lyckas över tid.
Kvar är vi. Nytt lag skall byggas. I vår sits. Skall vi då hövlighetsvärva? Ta spelare som är sämre för att inte stöta oss med storlag som Modo och Björklöven. I år fortgår förhoppningen att etablera oss. Små steg åt rätt håll.

Därmed. I den mycket förståeliga frustration ni känner. Skall er ilska kanaliseras mot Oskarshamn eller SHL? Åter - vem är ägget? Vem är hönan till den uppkomna situationen? IKO eller SHL?

Lycka till i år. Upp på hästen, bygga nytt eller... Upp på hästen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jlonn: utöver det Nucky har skrivit har IKO visat prov på att vara totalt verklighetsfrånvända och inte ens tacksamma att ni fått en gratis chans.

Hwlt ärligt hade jag hellre hört hur IKO öppet sade: ja det är helt åt helvete att modo björklöven och övriga lagen i HA inte fick chans att spela om det, vi har helt klart haft ett jävla flyt med hur säsongen avslutades.


Men nej, de FÖRTJÄNAR att vara i SHL. Noll jävla insyn att det var en serie om 7 matcher mot HA lag som aldrig kunde spelas som gjorde att ni default fick stanna kvar.

Sedan har ni mage att gnälla om ekonomin och att ni vill ha mer pengar för ni missade kvalmatcher.

Hur försvarar man en klubb som är så urbota korkad????? Jag hade fan skämts för klubben.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jlonn: Skulle precis skriva ihop ett långt utlägg, men Nucky nedan sammanfattade exakt mina känslor väldigt bra.

Nu är det som det är, och jag kommer vara både rimligt och orimligt förbannad och sur på det mesta inom svensk hockey framöver.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jlonn: Jag är inte speciellt upprörd över att vi tappar spelare, utan sättet det sker på.
Modo har byggt upp denna trupp i 3-4 år, för att sedan falla på mållinjen INNAN det ska avgöras, och vi får inte ens en ärlig chans att göra upp om det.
Nog så.
Med ett sådant slut på säsongen och den bakgrunden är det vansinne att låta exempelvis er slakta vår trupp.
Nej, finns såklart ingen garanti på att ni torskat i kvalet men ni hade fått erfara en helt annan press denna gång..
Till syvende och sist är det inte ni som ska ha skit, det är SHL och det mesiga ryggradslösa hockeyförbundet men tills den värsta ilskan lagt sig får ni nog finna er i att stå i skottgluggen för ni har haft sån jävla bonntur så det finns inte.
Det är inte rättvist på något sätt.
Kommentera