1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2051816

Sv: Silly season - 2020
Matsg:
Ja Allsvenskan ville ha direktuppflyttning man fick det. Tänkte man sig att man inte skulle få göra några uppoffringar för att få som man ville?

Att man valde att ha ett kvalsystem där lag 6-8 i sämsta fall får en extra hemmamatch är inte SHL:s fel. Man kunde byggt ett slutspelsträd som innebar att vinnaren fick minst 4 hemmamatcher, och lag 6-8 sannolikt får 2, tänk vad det skulle göra för ekonomin i serien.

Tv-avtalet- varför inte inte gå ihop själva och sända och erbjuda sina fans ett abonnemang. Tänker att klubbarna gör nåt gemensamt här. Det är ingen som tvingar dem att skriva på ett Cmore-avtal

Lånestopp- man hår ihop och vägrar låna spelaee från SHL. Man säger upp avtalet med SHL ang övergångar skall de ha spelare får de betala, man vägrar förbjuder SHL-klausuler i kontrakten. Om spelarna då väljer att skriva ett år i taget får det bli så.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Jag tror mer på att det är SHL som tillsammans med utredaren är dem som har tagit beslutet på direktuppflyttning av ett HA lag. Själva kvalspelets utformning har nog HA fått vara med och bestämma om.

Jag tycker att Shl borde utöka per omgående till 16 lag. Serien blir inte sämre av det utan intresset ökar ytterligare.
Låst ämne