1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2052097

Sv: Silly season - 2020
Golden boy : Poetiskt på något sätt att toppa av den här säsongen med att bli pissad på av Leksand av alla lag också. Fy fan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Han har gjort det bra men går att ersätta så vill han inte vara kvar så försök få ut så mycket pengar som möjligt och skicka iväg han.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: något drastiskt måste ju göras för att göra ishockey till en seriös sport. Straffa shl på något sätt. Lättare att åka upp och ur, bättre pengafördelning av tv avtal, kontrakt skall gälla spelare som ledare. Vill en klubb ha en spelare som är under kontrakt får de komma överrens med klubben om en icke fastsatt summa. Osv. Shl är en stängd sektliga. Björn Hellqvist var min frälsare som är en stor del i att vi vänt på skutan ( widebro såklart med och glader verka bra men resultatmässigt på plan). Så sticker han och ger upp blir jag så sjukt besviken på honom. Speciellt när han nyss förlängt
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: skulle bara fattas att han tar med Barto dit 😪
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
"Jag har nu också pratat med Björn Hellkvist. Det är absolut inte tal om några vinklade kommentarer från AB som jag såg MoDofans spekulerade i. Han öser vidare i snacket med oss. Han gör sig typ "omöjlig" i MoDo."

Classy...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
KB65: Oavsett vart detta tar vägen med Hellkvist blir man ju fundersam va fan karln håller på med! Rakare besked tack! Skulle det vara så att han lämnar för Lif skulle jag inte ta karln i hand om han så bönade och bad.
Låst ämne