1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052270

Sv: Silly season - 2020
Costanza:

Vore bättre om ni modoiter vänder hatet mot Hellqvist istället. Tjomme har bara gjort en förfrågan men läser man intervjun med Hellqvist så verkar han redan ha börjat packa sina saker. Han vill inte vara kvar i Modo uppenbarligen. Då år min fråga till er här inne. Varför?


Ps bara nyfiken ingen provokation
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74:
Fast jag tror du tolkar intervjun fel, han uttrycker en vilja att gå dit. Gissar att ni kan höja hans årslön med 400-500 tkr om inte mer.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: Som sagt. Hade det varit någonting annat än pengar så hade han bråkat sig till Skellefteå som också frågade.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: Brukar inte hålla på å tjafsa. Men nu får du väl för fan ge dig! Ingen provokation? Komma in lägligt och hålla på och insinuera saker. Vafan är det Lif gör som är så förbannat rätt då! Titta lite inåt istället för att hålla på och projicera!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: Vi släpper gärna skåningen, du kan vara lugn över det. Hur mycket har ni?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: www.allehanda.se/artikel/senaste-svaret-fran-hellkvist-om-lif-jobbet-det-ar-modos-fulla-ratt-att-inte-slappa-mig

"Glader har sagt tydligt att du ska träna Modo oavsett vad, punkt slut. Det låter som ett glasklart besked, men hur tolkar du det?

– Det är Modos fulla rätt att inte släppa mig."

Vad vill du helst, om DU får välja?

– Vad jag vill och önskar håller jag för mig själv. Det är så i den här världen, det kan framstå som extremt konstigt om man inte är i den, men jag är anställd av Modo och en klubb har visat intresse. Då får de kontakta Modo och göra upp, eller inte. Det är inget mer än det.

"– I grund och botten är det inte konstigare än att jag är anställd av Modo och det finns en annan klubb som visat intresse, och då är det upp till dem att komma överens. På en direkt fråga från Aftonbladet svarade jag sanningsenligt "ja, Leksand har gjort en förfrågan"."


Du har fel. Han har inte packat väskorna.

För övrigt, Fredrik Glader gör ingen Modoit besviken. Björn och diverse löst folk med åsikter har fått svar på tal. Han låter jävlar anamma inte media sköta saken.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: Vi vänder hatet mot allt och alla!
#coronaifskatillbaka.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: Aldrig!

På riktigt så vet man ju aldrig vad Hellqvist kan ha för bakomliggande motiv. Om 5år kanske vi vet något som gör att vi skyller allt på någon annan?
Men det troliga är väl upp en division och cash cash cash.

Och klart man kan förstå att Björn tycker det känns tungt att tappa alla man hjälpt utbilda och utveckla. Men vad hade han egentligen väntat sig?
Och förväntar han sig att allt ska gå lättare i LIF?

En jävla massa pengar eller något som skurit sig känns som enda rimliga alternativen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
mattias - 74: mest spännade att alltid någon av er dyker upp när sådant här händer. Aldrig annars och knäppt tyst på erat(/era) forumet annars...

Trottorkantsfusklekland...
Låst ämne