1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480834 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052470

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Förstår inte dej heller, faktiskt. Ogillar när folk lägger ord i min mun....

Du skrev ganska nyss att det kunde vara ett alternativ att ha kvar en tränare som inte vill vara kvar. Det tycker inte jag. jag tjafsar inte om ersättning, kan inte detta. men en tränare som så gärna vill lämna vår fina klubb, ska inte besudla vår arena mer.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
puffe: Björn har ju aldrig sagt att han inte vill träna Modo, han har endast sagt att OM det skulle bli så att Modo och Leksand kommer överens om en övergång så skulle han tycka att det skulle vara en spännande utmaning.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
puffe: Så Puffe, så fort någon med kontrakt vill lämna MoDo så ska de få det för att de inte brinner för MoDo?
Nu spelar det ingen roll vad Björn tycker då han har skrivit kontrakt med MoDo som gäller. Vill han då gå till Leksand skall MoDo få ut maximalt med pengar pga den skada detta ger.
Vill inte Leksand betala så ska Björn vara kvar om han så ska ha som enda uppgift att sköta puckarna på pojklagsträningen.
Detta är en otroligt viktigt signal för framtiden, kontrakt med MoDo gäller.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
puffe:

Då ska jag ta det igen så du förstår, trodde alternativen jag la fram nedan och prioriterade var tydliga.

1. Vi släpper honom för en rejäl kompensation, t.ex 6M (fallskärmen)
2. Vi tvingar honom kvar ifall Leksand inte vill betala för sig medan vi söker ny tränare, och tvingar Leksand att ta en annan lösning.
3. Vi släpper honom gratis.

För mig är inte 3 ett alternativ.

Men som jag tolkar dig så tycker du 3 är ett alternativ, eftersom det viktigaste är att han lämnar när han inte vill ha kvar.

Jag är beredd att acceptera alternativ 2) ifall inte 1) blir genomförbart, mitt huvud är det bästa 1), alternativ 3) existerar inte för mig, vi ska aldrig gå med på detta.
Låst ämne