1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481446 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052539

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Håller med, men när det inte funkar så, ska vi behålla en tränare som inte tror på oss?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
puffe: Åter igen så har Björn aldrig sagt att han te tror på oss, han säger bara att han är tömd på energi och det kan man förstå eftersom hans 2 åriga jobb gått upp i rök, hade vi fått behålla fler av alla spelare som redan dragit så hade hans jobb nästa säsong blivit så mycket lättare, men nu är han ju tillbaka på ruta 1 och det måste vara psykiskt knäckande, karln satt ju för tusan och grinade i omklädningsrummet när shl meddelade att man stänger säsongen, så nog fan har han lagt ner hjärta och själ i Modo.
Låt karln landa lite, låt Glader ta in några meriterande nyförvärv så kommer Björn stå i båset till Hösten full av energi igen och satsa mot shl.
Jag tror att det är av yttersta vikt att Widebro/Glader tydligt klargör och satsar ordentligt så att Björn har ett bra material att jobba med.

Oavsett så är Björn den bästa tränaren vi haft på 10 år isch så att släppa honom till en trolig konkurrent om shl nästa vår vore idioti, bättre att skeppa honom till Saik om man nu skall skicka honom.
Låst ämne